Gecertificeerde kwaliteit

Als specialist is Biomassa-specialist gecertificeerd. Dit betekent dat al onze producten voorzien zijn van de benodigde certificaten en analyses om de productkwaliteit te garanderen.

ENplusA1: hoogste rendementskeurmerk

Al onze houtpellets hebben het hoogste rendementskeurmerk ENplusA1. Dit betekent dat u met Biomassa-specialist verzekerd bent van een hoogwaardig product. Daarnaast is van al onze producten de herkomst bekend, waardoor u gegarandeerd duurzaam Europees hout ontvangt van betrouwbare kwaliteit. Uiteraard voorzien van een geldig productcertificaat en analyserapport.

ENplusA1 is een certificering die wordt uitgevoerd onder de auspiciën van de European Pellet Council. Deze certificerende organisatie ziet erop toe dat de pelletkwaliteit in de hele keten – van productie tot distributie – bewaakt wordt. Met als garantie dat de eindgebruiker de hoogste kwaliteit geleverd krijgt. Producenten met het certificaat zijn getoetst op de strengste normen voor kwaliteit, productie, brandbaarheid, calorische waarde, asgehalte en herkomst van gebruikte grondstoffen.

DIN+: gegarandeerde kwaliteit

De ENplusA1-certificering is de Europese standaard, vergelijkbaar met de Duitse DIN-certificering. Biomassa-specialist is uiteraard ook DIN+-gecertificeerd. De kwaliteitsnormen van ENplusA1 zijn op sommige gebieden nog strenger. Als het gaat om kwaliteit, stofgehalte, calorische waarde, as-gehalte en herkomst van de grondstoffen hanteert ENplusA1 de strengste normen. Biomassa met een ENplusA1-certificering zorgt voor een probleemloze verbranding in uw centrale of kachel.

NTA 8080: voor grootverbruik

Voor grotere kachels kan Biomassa-specilaist gecertificeerde NTA 8080 leveren. Dit is een fabriekspellet, die voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen.

Kortom: met Biomassa-specialist bent u verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit biomassa en daardoor van een probleemloze verbranding.

Vraag een offerte op maat aan

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een opmaat gemaakte offerte.